TERMENI ȘI CONDIȚII 

Data ultimei modificări: 5.01.2021

1.Introducere

Bine ai venit pe caffebarbera.ro! 

Sperăm să vă bucurați de experiența dumneavoastră online. Termenii și condițiile de mai jos reglementează utilizarea website-ului de către dumneavoastră („Termeni și Condiții”). 

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele condiții generale ale acestui website. Utilizarea site-ului caffebarbera.ro (“Site-ul” ) vă echivala cu acceptarea acestor condiții, în consecință vă rugam să nu accesați acest site daca nu sunteți de acord să vă supuneți acestor reguli.  

2.Drepturi de autor asupra conținutului site-ului și marca înregistrată

Cu excepția cazurilor în care se prevede în mod expres altfel, întreg conținut al site-ului caffebarbera.ro este proprietatea SC JUST SEVEN SRL (“Compania”) și este protejat de Legea nr.8/1996 și legislației în vigoare în materia drepturilor de autor, a desenelor, a mărcilor și/sau a altor drepturi de proprietate intelectuala. 

Fără confirmarea scrisă din partea SC JUST SEVEN SRL este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau reproducerea fidela a site-ului sau a oricărei părți din acesta în alt site(mirroring). Nerespectarea acestei dispoziții vă da naștere cailor legale de protecție. 

3.Informațiile prezentate pe Site

Depunem toate diligentele astfel încât să furnizam pe acest site informații actualizate și corecte, nu ne asumam răspunderea în situația unor erori sau omisiuni din conținutul site-ului. În mod periodic, în măsură în care consideram necesar ne rezervam dreptul de a modifica aceste condiții astfel încât vă rugam să le consultați în mod regulat, întrucât continuarea utilizării site-ului vă echivala acceptare a tuturor modificărilor. Atunci când aceste modificări se vor realiza, acest document vă fi actualizat indicând totodată în partea de sus a acestei pagini web data de la care acestea au devenit aplicabile. Vă încurajam să căutați actualizări prin verificarea acestei date atunci când accesați Site-ul întrucât rămâne la latitudinea noastră modalitatea în care se vă efectua înștiințarea cu privire la eventualele modificări(e-mail, pop-up, etc.). 

Orice material pe care îl prezentați inclusiv propuneri, comentarii pe care le veți avea pe Site vă fi considerat drept o acordare cu titlu gratuit a drepturilor ne-exclusive de utilizare, de reproducere, de modificare, de afișare, de transmitere, de adaptare, de publicare, de traducere, de creare de materiale derivate din acest material și de distribuire, de transmitere și de prezentare a materialului, indiferent daca acesta a fost adus în prealabil la cunoștință publicului sau a fost creat cu aceasta ocazie.

4.Responsabilități

SC JUST SEVEN SRL, nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini, etc. În eventualitatea în care prețul sau unele informații ale produselor sau serviciului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, compania noastră își alocă dreptul de a anula comanda și de a anunța clientului în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. 

SC JUST SEVEN SRL nu vă acorda garanții cu privire la evitarea utilizării anevoioase sau întreruperi în utilizarea a site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului, existența virușilor care ar putea dăuna utilizatorul. 

 Astfel, SC JUST SEVEN SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului. 

5.Condiții generale

Site-ul caffebarbera.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. De asemenea, Utilizatorul se obliga să respecte aceste prevederi când utilizează Site-ul și să acționeze invariabil în conformitate cu bunele moravuri. Orice tentativă de acces neautorizat sau încercare de fraudă vă fi raportată autorităților competente.  

În caz de litigiu, se vă încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC JUST SEVEN SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, se poate sesiza Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal(ANSPDC) sau se poate apela la alte proceduri extrajudiciare de soluționarea a litigiilor (ex. medierea) precum și posibilitatea de se sesiza instanțele competente material și teritorial din Romania. 

6.Dispoziții finale

Dacă una dintre clauzele de mai sus vă fi găsită nula sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauza nu vă afecta valabilitatea celorlalte. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea Site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați la adresa de email: marketing@justseven.ro